Wie ben ik

Mijn naam is Dieuwke de Haan. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen.

Na de geboorte van onze oudste, wist ik; dit is wat ik wil. 
Sinds 15 jaar mag ik mijzelf dan ook kraamverzorgster noemen. Een prachtig beroep. Keer op keer mag ik nieuwe gezinnen begeleiden, ondersteunen en adviseren. En waar ik bovendien naast de beste zorg, een luisterend oor, ook gezelligheid breng; zo is iedere kraamweek bijzonder.

De belangrijkste reden om als ZZP’er aan de slag te gaan was het kunnen bieden van zorg naar wens binnen het kraamgezin.

Met grote regelmaat volg ik opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en om mijn kennis op te frissen.  Zo ben ik o.a. in het bezit van het borstvoedingscertificaat en het Dunstan babytaal certificaat. 

Ik ben geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).
 
In 2017 heb ik de opleidng Natuurlijke Kraamzorg met goed gevolg afgerond. Dit is een opleiding rondom aandachtige zorg met natuurlijke middelen. Voor de verzorging van baby’s gaat de aandacht tijdens de opleiding uit naar rust & ritmes en naar de ontwikkeling van de tast- en warmtezin. De focus omtrent de kraamvrouw ligt bij Natuurlijke Kraamzorg op rust, steun, kennis en de inzet van natuurlijk middelen. Belangrijke pijlers tijdens deze studie zijn de samenhang tussen lichaam & geest en leefwijze & voeding. Het is een aanvulling op de reguliere kraamzorg.

Ik sta voor degelijke kraamzorg; een stabiele basis om jou en je kleintje de best mogelijke start te geven. 

Enthousiast, rustig, ervaren, flexibel, kwaliteit, stabiliteit en zorggarantie zijn mijn sleutelwoorden:
•    1 kraamverzorgende gedurende de gehele kraamperiode
•    Rust en vertrouwen in een hectische periode
•    Volledige zorg, ook tijdens schoolvakanties en feestdagen